da-DKen-US

Om frankeringsmaskiner og PostNord/Post Danmarks Credit Lock system

Frankeringssystemet fra PostNord/Post Danmark til frankeringsmaskinerne


Hvad er Credit Lock systemet

For at effektivisere arbejdsgangene både hos dig og hos Post Danmark, har Post Danmark et teknologiske system for frankeringsmaskinerne kaldet Credit Lock. Credit Lock gør, at du ved hjælp af software indbygget i frankeringsmaskinerne kan styre dit portoforbrug. Credit Lock har to forskellige betalingsløsninger læs mere herunder.

Oplysningerne om dit forbrug overføres elektronisk til Post Danmark via datacenteret. Via vores samarbejde med Post Danmark hjælper vi dig med den daglige drift af dette system, så du ikke behøver noget kendskab til systemet bagved.

Den daglige anvendelse af frankeringsløsningenStandardaftale - Aftale om forudbetaling (Er gratis hos Post Danmark)

I praksis vil forudbetaling fungere ved, at du indbetaler et beløb via din bank til Post Danmark. Post Danmark videresender beløbet til din konto i vores datacenter, således at du kan hente et nyt beløb til din frankeringsmaskine.Ved forudbetaling skal du selv sørge for, at der altid er et beløb på din frankeringsmaskine. Afhængig af modeltype vil maskinen advare dig forskelligt, når beholdningen nærmer sig nul. Du sætter selv grænsebeløbet for advarsel på alle vores modeller.

Plusaftale - Aftale om kredit (Koster et gebyr til Post Danmark)

Det aftalte kreditmaksimum vil være til rådighed på din konto i vores datacenter, således at du kan hente et nyt beløb til din frankeringsmaskine. Post Danmark vil hver måned sende dig en faktura.Ved kredit aftalen skal du selv sørge for, at der altid er et beløb på din frankeringsmaskine. Afhængig af modeltype vil maskinen advare dig forskelligt, når beholdningen nærmer sig nul. Du sætter selv grænsebeløbet for advarsel på alle vores modeller.

Opgørelse af forbrug

For begge aftaletyper gælder det, at du i slutningen af hver måned elektronisk skal indberette dit forbrug til datacenteret. Det sker ved at skabe forbindelse fra frankeringsmaskinen til datacenteret og rapportere forbruget.Har du en aftale om forudbetaling, skal du indberette dit forbrug, så du kan modtage rente af dit indestående. Har du en aftale om kredit, skal du indberette dit forbrug, så du kan modtage en faktura fra os.

Løber du tør for penge?

Er der ikke flere penge til frankering, vil det være muligt i nødsituationer at ringe til os og "straksoplade" maskinen med et mindre beløb fastsat af Post Danmark. Det vil i øvrigt ske på de vilkår, du har aftalt med os.

Credit Lock - systemet til frankeringsmaskiner


 • Dine muligheder
 • Totalløsning eller basisløsning
 • Tryk her for Creditlock frankeringsmaskiner
 • Hvor kan jeg få rådgivning?
 • Tryk her for at se vores Credit Lock system
 •           Dine muligheder

   

   

  Du kan afregne dit forbrug på to måder: • Forudbetaling (Standard aftale) (Er gratis hos Post Danmark) - "indsæt" et beløb på frankeringsmaskinen og brug af saldoen, som det kendes fra f.eks. taletidskort. En aftale med Post Danmark om forudbetaling vil være gratis. Post Danmark vil desuden give rente af indestående.  I praksis vil forudbetaling fungere ved, at et beløb indbetales via din bank til Post Danmark. Post Danmark videresender beløbet til din konto i datacenteret, hvorefter du henter pengene fra din frankeringsmaskine.            
 • Kredit (Plus aftale) (Koster et gebyr til Post Danmark) - få fremsendt en månedlig faktura med opgørelse over dit forbrug. Denne service har indbygget kreditmulighed.   Vælger du at få en kreditaftale, vil du få en længere betalingsfrist. Du får mulighed for at få én samlet faktura, uanset hvor mange frankeringsmaskiner du har.  En kreditaftale vil være baseret på et kreditmaksimum aftalt med Post Danmark, som normalt vil dække flere måneders forbrug.
 • Muligheder ved en basisløsning eller totalløsning
 •  

   

  Credit Lock system kan fungere med to forskellige typer softwareløsninger -  en basisløsning eller en totalløsning. Alle vores frankeringsmaskiner er med totalløsning.

   

  Hvis du er i en situation, hvor du skal anskaffe en ny maskine, kan du vælge en maskine med basisløsning eller en med totalløsning. De fleste maskiner har totalløsningen, denne løsning kræver ikke mere af brugeren end basisløsningen. Maskinerne styrer selv de ekstra funktioner til totalløsningen.

   

  Med både en basis- og en totalløsning får du adgang til de nye muligheder. Basisløsningen indeholder dog ikke statistik over forbruget.

   

  Nedenfor er skitseret Credit Locks muligheder i forhold til de to typer af løsninger.

   

  Muligheder

  Aftale

  Basisløsning

  Totalløsning

  Spar tid

  Arbejdsgange effektiviseres, blandt andet undgår du at aflæse dine forbrugstal før betaling.

  Både ved aftale om forudbetaling og kredit

   

  Ja

  Ja

  Længere kredit

  Du får længere betalingsfrist ved kredit.

   

  Kun ved aftale om kredit

  Ja

  Ja

  Forudbetaling

  Post Danmark giver rente af dit indestående.

   

  Kun ved aftale om forudbetaling

   

  Ja

  Ja

  Én samlet faktura

  Du får én samlet faktura, uanset hvor mange frankeringsmaskiner du har.

   

  Kun ved aftale om kredit

  Ja

  Ja

  Bedre overblik

  Du får bedre overblik over dit forbrug via statusoplysninger og statistik.

  Både ved aftale om forudbetaling og kredit

   

  Nej

  Ja

  Nyeste teknologi

  Du får glæde af den nyeste teknologiske udvikling med mulighed for blandt andet, sikker og præcis vægt, kviktaster, statistik mv.

   

  Både ved aftale om forudbetaling og kredit

  Delvist

  Ja

  Hvor kan jeg få rådgivning?

   

   

  Har du behov for flere oplysninger om maskiner og eventuelle muligheder for opgradering af din nuværende frankeringsmaskine, kan du kontakte os på telefon 70 20 86 87 eller skrive en e-mail til info@nordano.com . :